6.5.2010

♥ babypink ♥


Oletteko huomanneet?


Kun tyttö siirtyy vauvoilta
sinne isompien tyttöjen puolelle,
loppuu vaaleanpunainen ja valkoinen.

Tulee printtiä ja väriä.
Kontrasteja.
Sellaisiakin vaatteita,
joihin en antaisi edes koululaisen pukeutua.

On vaikea löytää pastelleja, 
babypinkkiä ja valkoista.

Aika epistä!
Kun ne on ne meidän värit!



Olen ottanut asiakseni.
Vältellä värejä.
Ja keskittyä siihen meidän juttuun.
Piristetään sitten niillä muilla,
sillä nekin ovat ihan kivoja,
välillä.




Vaikka silti.
Ystäväni kiinnittävät huomiota
kun on niitä muita värejä.
Sillä myös heidän mielestään,
tää on se meidän juttu.




Keräillään sieltä täältä,
vähän varastoonkin.
Kaupat saa nyt olla rauhassa,
eihän minulla ole enää aikaa!



♥♥♥

18 kommenttia:

  1. Hei, mitä onkaan nuo ylemmässä neljän kuvan kuvassa olevat ihanat vaatteet..? :)

    VastaaPoista
  2. Baby pink on kyllä tosi kaunista... Ihania kuvia taas.

    VastaaPoista
  3. Olen samaa mieltä! Printeistä en pidä minäkään. Vaaleanpunainen, valkoinen ja beige ovat edelleenkin suosikkeja, mutta päivähoidon alkaessa löysi myös fuksia ja lime mukaan väreihin. Niissä vaan näkyy kaikki tahrat vähän huonommin.

    Suloisia juttua olet keräillyt!

    VastaaPoista
  4. Voi tuota alinta vaatetta, aivan ihana!

    VastaaPoista
  5. Iltaa, vielä =)

    Emmi, ylemmässä kollaasissa on Vertbaudet:n college(neulos)takki, pilkkupaita sekä neuletakki -tilasin kaikki Ellokselta miehen siskon avustuksella kun oli joku alekoodijuttu ja sitä babypinkkiä ;). Tuo neulemekko joka näkyy muissakin kuvissa on Mothercaren, Ebaysta.

    Kiitos HW, meillä taitaakin olla aika sama maku vaatejutuissa ;)

    Ja nyt, hyvää yötä :)

    VastaaPoista
  6. Baby pink on ihana. Olen huomannut saman, että valikoima vähenee tytön kasvaessa tai sitten ei vaan sopivia ole sattunut kohdalle.
    Fuksia on löytänyt tämänkin perheen...:)

    VastaaPoista
  7. Meillä ollaan takaperoisia, kun babypink-pläjäys on nyt vasta kuuminta hottia, vauvana pukeuduttiin ruskeaan, oranssiin ja printteihin=)

    Meillä on kuules ihan koko Verbaudet-setti tuolta yläkuvista, ihan presis samat releet=DDD

    VastaaPoista
  8. Suloisia.
    Toivottavasti tyttäresi antaa sun pukea hänet kun kasvaa...meillä loppui kuin seinään kun meni kouluun. =( Entinen prinsessa on niin poikatyttä nykyään kun vaan voi olla. Annan olla, koska sai olla prinsessakin. =)

    VastaaPoista
  9. Ihania vaatteita.

    Tykkäisin meilläkin nyt hieman hempeämmästä, mutta nuo kovin vaaleat siniset, punaiset sun muut saavat meidän vauvan ihon näyttämään ihan kuolonkalpealta. En edes osannut ajatella, että noinkin pienellä voi huomata, että tietyt värit sopii ja tietyt ei sitten yhtään.

    VastaaPoista
  10. En ole kyllä moista huomannut, mun mielestä 8-vuotiaallekin on todella paljon pastellivärejä tarjolla.

    VastaaPoista
  11. Todella kauniita vaatteita, mä olen jotenkin pastelleja vielä löytänyt vaikka ei enää vauvakoissa ollakaan, mutta printit ja kuvat jää meiltäkin kauppaan!

    VastaaPoista
  12. Ihania vaatteita.

    Meidän "iso" tyttö, siis 5-vuotias, on aina ollut vaaleanpunaisen perään, mutta nyt kaapissa on myös kirkasta pinkkiä ja mustaa :) Jonkun mielestä kamalaa pukea lapsi mustaan, mutta meidän punapäälle täydellinen väri.

    Limenvihreä ja turkoosi tekevät sitten taas hänestä ihan kamalan värisen.

    -Rose

    VastaaPoista
  13. Hei, kauniita vaatteita teidän neidillä. Mukavaa että hänellä tai teillä on alkanut uusi "arki" hyvin -Tiina

    VastaaPoista
  14. Kauniita vaatteita, ja mikä parasta niissä, on juuri nuo värit! Itsekkin Pidän valkosesta, ja vaalenpunaisesta, ruskeasta murreusta vihreästä tytöilläni. En kovista kontrasteista , vaikka kuin muotia olisivat ..

    P.S Blogissani on sinulle jotakin !

    VastaaPoista
  15. Ihania taasen... sekä vaatteet että kuvat! :)

    Onko tuo vaaleanpuna-kirsikka hame taskuilla Geggamojan? Istuuko hyvin?

    Aina välillä joitakin printtivaatteita kokeilen, mutta eivät kuitenkaan ole meidän näköisiä vaatteita.

    -Mila-

    VastaaPoista
  16. -Jassu-, minulla oli myös tuo ruskea ja beide vaihe, nyt en enää juurikan pidä ruskeasta vaan harmaa on uusi lemppari babypinkin kanssa :)

    Katja, no kuule eikö! Ihan sattumalta löysin ja n. 8 punnalla. Tilasin heti ja nyt olen alkanut kyttäämään jos vastaavia tulisi lisää :D

    Lumo, meilläkin jotain fuchsiaa oli, nyt on ehdoton ei :D Kesäksi jotain on mutta uutta en kaupasto osta. Tuli vaan jotenkin täyskyllästyminen.

    jarna, no tietysti! Nuohan olivat ne kauneimmat ;)

    Anrinko, en pidätä hengitystä ;) Olen itse ollut täysin poikatyttö ja olen edelleen. Joten revin kyllä iloa tästä tytön tyttömäisyydestä ja toivon että kestää mutten juurikaan usko siihen :D

    Reettamon, kyllä vaan voi. Tajusin sen likan kohdalla vasta kun aloitettiin kirkkaiden värien käyttö. Niiden jälkeen kun laittokin vaaleaa päälle tyttö "muuttui itsensä näköiseksi". Ja edelleen sama juttu kun välillä on esim. punaista päällä ja sen jälkeen vaalee... vaaleassa on vain jotenkin enemmän itsensä näköinen :D

    Anonyymi, mun mielestä jos menee seisomaan melkein minkä vain ketjun näiden kahden osaston väliin, on ero värimaailmassa aivan mieletön. Toki vaaleaakin on mutta kun on niin paljon vähemmän, ei siitä valikoimasta sitten välttämättä sopivia löydy. Siksi ostankin seuraava kokoa jemmaan jos mieleisiä sattuu eteen, ehkä olen hieman liian nirso :D

    -Anni_, tuntuu että suurin osa ei printeistä pidä. Miksiköhän niitä on sitten niin paljon, puhumattakaan poikien tummista väreistä...

    Rose, no bloggasin aikoinaan tosta mustasta lapsella. Meiltäkin löytyy. Pidän mustasta tosi paljon ja mielestäni sopii lapsenkin päälle kun ei aina ole verhoiltu mustaan päästä varpaisiin. Totta kyllä että jakaa mielipiteitä.

    Tiina, kiitos. On alkanu hyvin, sormet ristiin että jatkuu yhtä mainiosti.

    sanna, kiitos. Käynpä hakemassa pois ;)

    Mila, on se geggan :) Ihastuin ihan kympillä heti kun näin ja yleensä ei vastaan tule sellaisia hameita mistä pidän. Siksi niitä onkin vain ihan muutama meillä. Tuo ei vielä päällä ole ollut mutta on niin joustava ja pehmeä että uskon että istuu oikein hyvin. Tosi kiva luonnossa, jos nyt pitää jotain huonoa keksiä niin ehkä viimeistely ei ole ihan täysi kymppi. Mutta ehdottoman kiva kokonaisuus!

    Kiva että väritkin kiinnostavat, olen miettinyt tälläisiä muitakin teemabloggauksia :)

    VastaaPoista
  17. Heh ja minä taas yritän välttää niitä "värittömiä". ;D
    Mutta nämä on ihan teidän näköisiä ja kauniita minun silmiini silti. Vaaleanpunainen onkin myös meillä nyt uutuutena päässyt poikien kaappiin (etenkin 10v:n), se kun on niin kaunis väri. :)

    VastaaPoista
  18. Mia jee \o/ Vaaleanpunainen on kiva pojalla. pomppu oli tänään kaupassa pyytänyt myyjän paketoimaan lahjan pinkkiin paperiin, oli siis menossa kaverinsa (poika) synttäreille :D

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥